"Vårt fokus är att din IT fungerar!"

46 (0)8 448 5480 08:00 - 17:00 (Mån-Fre)

I korthet

Missa inte Ceeview's kampanj!
Torsdag - 7 Maj, 2020
Ceeview, ger dig all info om din IT-miljö, även på mobilen
Ceeview, ger dig all info om din IT-miljö, även på mobilen
Genom att kartlägga viktiga affärsprocesser direkt mot komponenterna inom den egna IT-miljön, så kan Ceeview ge dig snabb förståelse för affärseffekterna vid större IT fel och vad det kan innebära, oavsett om det är finansiellt, kund eller produktivitets relaterat.

Med Ceeview kan du till och med spåra prestanda mot avtalat SLA i realtid för att kunna fastställa potentiella problem innan de inträffar, vilket hjälper dig att övervaka och förhindra eventuell påverkan på dina kunder, team och uppdragskritiska KPI:er. För att säkerställa full insyn på verksamheten erbjuder vi också en komplett svit med anpassningsbar och rollbaserad instrumentpanel med skräddarsydda varningar som ger dig viktig överblick över avbrott - och deras inverkan - när de utvecklas.

IT-system är komplexa, beroende på en serie underliggande hårdvara, mjukvara och nätverkskomponenter för att kunna fungera framgångsrikt. Traditionella övervakningslösningar genererar enkla varningar när en komponent inte gör som den ska vilket blir svårt att avgöra vilka tjänster, team och kunder som påverkas. Ceeview tar en helhetssyn på systemövervakning, vilket hjälper dig att bygga en omfattande bild av status för IT-tjänsterna och inte bara komponenterna inom dem.

Vill du veta mer eller få en demo av Ceeview, eller kanske uppgradera befintlig programvara för monitorering, exempelvis Nimsoft eller annat. Klicka på länken här nedan och fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig snarast möjligast med dina funderingar och frågor, varmt välkommen!

Ja tack, jag vill veta mer!

 
TopVilken it-lösning är bäst? Och vad kostar det?

Som din framtida it-partner erbjuder jag dig rådgivning om lämpliga alternativ – för just din specifika verksamhet.

Det som skiljer mig från många andra it-konsulter är att jag tar mig tid till att förklara på ett lättförståeligt sätt. Man behöver inte vara it-nörd för att förstå vad jag pratar om. Och jag ser alltid till att du enbart betalar för det som du verkligen behöver och vill ha. Jag hjälper dig med riktigt smarta lösningar – du sparar både tid och pengar.


Kort om min bakgrund:

Närmare trettio år inom drift av it-infrastruktur, projekt- och arbetsledning på såväl stora som mindre företag
Läs mer >>Skydda dig och företaget med WebRoot. Ladda ned och testa gratis redan idag

Du har oftast bara en chans att återskapa dina data.

Vi återställer alla typer av data. Uppge 108680 för att få prioriterad service.

Ibas data recovery


Krånglig IT-miljö?

EasyInstall är både enkelt och kraftfullt system för hantering av din IT-miljö. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att förenkla en krånglig IT-miljö.

EasyInstall för din IT-miljö


DIGIVERS AB   P.O.Box 512, 136 25 HANINGE, STOCKHOLM   Org.Nr. 556680-5445   VAT No. SE556680544501

  --  DigiVers is Digital Versatile  --