"Vårt fokus är att din IT fungerar!"

46 (0)8 448 5480 08:00 - 17:00 (Mån-Fre)


Molntjänster

Vilka tjänster kan man lägga i molnet och vilken molntjänst ska man välja? Låt mig få guida dig till kostnadseffektiva och säkra lösningar, oavsett företagets storlek eller verksamhet. I vissa fall kan du få fast månadskostnad och då blir det enkelt att budgetera för underhåll och säkerhetskostnader.

Prisvärda Molntjänster

Koll på avtal

Om man är oförsiktig och slänger ut all sin it-miljö i en molntjänst bara för att "alla gör det", då kan det snabbt bli höga och onödiga kostnader. Undvik ofördelaktiga avtal som kan vara svåra att ta sig ur — kontakta DigiVers istället.


Vad finns att välja på?

Vilka tjänster kan man lägga i molnet och vilken molntjänst ska man välja? Mitt svar är att det är lättare att säga vad man inte kan ha i en molntjänst. Det är endast fantasin som sätter gränser för det. DigiVers har koll. Vi kan både ge dig konkreta råd och presentera olika alternativ.

DigiVers erbjuder ett flertal olika molntjänster

Vilka molntjänster finns det?

Det finns välkända som Microsoft Azure, AWS, Google Cloud och VMware Cloud. Och det finns en uppsjö av mindre kända, i som utanför Sverige. Vad har du för behov och önskemål? Vi hjälper dig att hitta rätt.

DigiVers hjälper dig hitta rätt molntjänst

Blandad lösning

Kan man ha vissa delar i en molntjänst och vissa i sin egen serverhall? Javisst. Om till exempel delar av verksamhetens it-miljö är så pass känslig att den inte ska vara upplagd i en molntjänst, då väljer man en hybridlösning. Vi ser över din it-situation och sätter upp det hela på ett säkert sätt – anpassat för just dig och din verksamhet.
Vilken it-lösning är bäst? Och vad kostar det?

Som din framtida it-partner erbjuder jag dig rådgivning om lämpliga alternativ – för just din specifika verksamhet.

Det som skiljer mig från många andra it-konsulter är att jag tar mig tid till att förklara på ett lättförståeligt sätt. Man behöver inte vara it-nörd för att förstå vad jag pratar om. Och jag ser alltid till att du enbart betalar för det som du verkligen behöver och vill ha. Jag hjälper dig med riktigt smarta lösningar – du sparar både tid och pengar.


Kort om min bakgrund:

Närmare trettio år inom drift av it-infrastruktur, projekt- och arbetsledning på såväl stora som mindre företag
Läs mer >>Skydda dig och företaget med WebRoot. Ladda ned och testa gratis redan idag

Du har oftast bara en chans att återskapa dina data.

Vi återställer alla typer av data. Uppge 108680 för att få prioriterad service.

Ibas data recovery


Krånglig IT-miljö?

EasyInstall är både enkelt och kraftfullt system för hantering av din IT-miljö. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att förenkla en krånglig IT-miljö.

EasyInstall för din IT-miljö


DIGIVERS AB   P.O.Box 512, 136 25 HANINGE, STOCKHOLM   Org.Nr. 556680-5445   VAT No. SE556680544501

  --  DigiVers is Digital Versatile  --